Hotel Kämp sai arvostetun kansainvälisen tunnustuksen

Kämp Hotel 01, lokakuuta 2024

Hotel Kämp palkittiin yhtenä Pohjois-Euroopan parhaimmista hotelleista Condé Nast Traveler's Readers' Choice Awards 2024 -äänestyksessä ainoana hotellina Suomessa.

Yli 575 000 Condé Nast Travelerin lukijaa eri puolilta Yhdysvaltoja arvioi matkakokemuksiaan ympäri maailmaa ja antoi kattavan katsauksen paikkoihin, joihin he odottavat innokkaasti palaavansa.

''Tämä tunnustus on osoitus tiimimme omistautumisesta ja erinomaisuudesta, joka tekee jokaisesta vieraastamme unohtumatonta. Tunnustus heijastaa korkeaa tasoa ja erinomaista palvelua, jota haluamme tarjota vieraillemme joka päivä. '' kertoo Hotel Kämpin General Manager Tuomas Liewendahl. ''Kiitämme sydämellisesti kaikkia, jotka äänestivät Hotel Kämpiä'', Liewendahl lisää.

Readers' Choice Awards on matkailualan pitkäaikaisin ja arvostetuin palkinto, jolla on vertaansa vailla oleva perintö, ja se on edelleen matkailualan huippuosaamisen perimmäinen symboli ja tunnustus. Täydellinen luettelo voittajista löytyy täältä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Susan Sorsa
Marketing Manager
puhelin: +358 44 767 5520
sähköposti: susan.sorsa@hotelkamp.com


Vuonna 1887 avattu Hotel Kämp on Helsingin arvostetuin klassista luksusta edustava hotelli. Hotel Kämp tarjoaa asiakkailleen huippuluokan majoituksen sekä kaikki viiden tähden hotellin palvelut. Hotelli sijaitsee Helsingin sydämessä Pohjoisesplanadilla lähellä suosittuja nähtävyyksiä, elämyksiä ja ostosmahdollisuuksia.