Hotel Kämpin esineet etsivät uutta kotia

Kämp Hotel 15, lokakuuta 2024

Hotel Kämpin uudistus etenee ja poistuvia sisustustuotteita jälleen myynnissä. “Nyt jokaisella on mahdollisuus omistaa pala Hotel Kämpin historiaa”

Hotel Kämpin noin 100 miljoonan euron uudistusprojekti on edennyt ja sen myötä ravintolatoiminnot ovat siirtyneet Esplanadin varrelta Kluuvikadun puolelle ja seuraavaksi uudistetaan Executive-huoneet. Uudistumisen myötä koko hotellin ilme ja sisustus uusitaan ja asiakaskokemusta parannetaan entisestään. Uudistuminen tehdään hotellin henkeä ja vanhaa kunnioittaen, mutta niin, että hotelli vastaa myös jatkossa klassisen luksushotellin sekä tämän päivän että tulevaisuuden odotuksiin.

Tässä vaiheessa uudistusta myös Executive-huoneet, ravintola Brasserie Kämp ja Kämp Bar uudistetaan ja käytöstä poistuvat sisustusesineet myydään, jotta ainutlaatuista kulttuurihistoriaa mukanaan kantavat esineet löytäisivät uuden kodin. Uudet tuotteet tulevat myyntiin 15.10.2024 tavararahaksi.fi-palvelussa. Palvelun välityksellä kaikilla on mahdollisuus ostaa itselleen pala helsinkiläistä kulttuurihistoriaa. Kuten edelliselläki kerralla, myynnistä saatavat tuotot ohjataan edelleen HelsinkiMissiolle yksinäisyyden vastaiseen työhön.

– "Hotel Kämpin uudistus on tärkeä askel matkalla kohti tulevaisuuden Hotel Kämpin elämyksiä, mutta teemme sen kunnioittaen menneisyyttämme ja perintöämme. Nyt jokaisella on mahdollisuus omistaa pala Hotel Kämpin historiaa. Käytöstä poistuvat sisustusesineet kantavat mukanaan hotellimme sielua, ja niiden uusi elämä tuo iloa sekä arvokasta tukea HelsinkiMission työhön.", Hotel Kämpin General Manager Tuomas Liewendahl sanoo.

Sisustustuotteet tulevat myyntiin 15.10.2024 tavararahaksi.fi-palveluun, josta esineitä voi ostaa toimitettuna ympäri Suomen. Myynnissä on tällä kertaa Executive-huoneiden irtaimistoa sekä hotellin ravintoloista poistuvia esineitä, kuten koriste-esineitä, valaisimia ja huonekaluja. Hinnat tulevat olemaan moneen kukkaroon sopivia noin kymmenen euron hinnasta 500 euroon asti.


Sisustustuotteet-2024-10.jpg?mtime=20240927140109#asset:8179


Myytävät sisustustuotteet ja tuotetiedot: tavararahaksi.fi/hotel-kamp


Lisätiedot ja haastattelupyynnöt medialle:
Tuomas Liewendahl General Manager
sähköposti: tuomas.liewendahl@hotelkamp.com



Vuonna 1887 avattu Hotel Kämp on Helsingin arvostetuin klassista luksusta edustava hotelli. Hotel Kämp tarjoaa asiakkailleen huippuluokan majoituksen sekä kaikki viiden tähden hotellin palvelut. Hotelli sijaitsee Helsingin sydämessä Pohjoisesplanadilla lähellä suosittuja nähtävyyksiä, elämyksiä ja ostosmahdollisuuksia.